Ajuntament de Montcada i Reixac

Convocat el concurs de pintura de Festa Major 2017

01/03/2017  

Ja és obert el termini per participar al concurs de pintura de la Festa Major de Montcada i Reixac, que convoca la Regidoria de Cultura i Patrimoni. Les bases estableixen que hi poden participar totes les persones residents a Montcada i Reixac, sense límit d'edat, amb una obra de temàtica relativa al municipi, amb tècnica i suport lliures i una mida màxima d'1,5x1,5 metres.
El termini de lliurament dels treballs serà entre el 24 d'abril i el 6 de maig, a la Casa de la Vila, en l'horari habitual de l'equipament: de dilluns a divendres, de 9 a 21 h, i els dissabtes, de 10 a 14 h. Els participants hauran d'omplir una butlleta en què es faran constar les dades personals de l'autor i les dades de referència del quadre.
S'ha incrementat la dotació econòmica del certamen en 200 euros tant per a l'obra guanyadora com per a la finalista, de manera que el primer premi està dotat amb 800 euros, i el finalista, amb 600. Ambdues quedaran en propietat de l'Ajuntament i passaran a formar part del fons d'art municipal.
Tots els quadres presentats s'exposaran del 16 de maig a l'11 de juny a l'Auditori Municipal, i el veredicte del jurat (presidit per l'alcaldessa i format per la regidora i tècnics de Cultura i Patrimoni, tècnics de Comunicació i Protocol, i especialistes en el món de les arts) es farà públic el dia de la presentació de la Festa Major (en data encara per determinar), també a l'Auditori.
Trobareu més informació a www.montcada.cat o a la Regidoria de Cultura i Patrimoni (93 565 11 22; cultura@montcada.org).


Galeria d´imatges i recursos

 

 2180 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org