Ajuntament de Montcada i Reixac

L'IME organitza una xerrada per explicar les relacions contractuals entre les entitats i les persones que els presten serveis

14/10/2014  

L'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) de Montcada i Reixac organitza el 21 d'octubre a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 19.30h, una reunió informativa sobre les relacions contractuals en l'esport i la responsabilitat que adquireixen les juntes directives dels clubs. El ponent serà Vicente Javaloyes, professor d'INEFC, vicepresident de l'ACGEP, màster en Dret Esportiu i jutge Únic d'Apel·lació de la Reial Federació Espanyola d'Hoquei, entre d'altres càrrecs. La Llei 14/2013 del Govern Espanyol, de suport als emprenedors i la seva internacionalització, considera que els entrenadors mantenen una relació laboral amb els i clubs i les entitats esportives i les retribucions que n'obtenen són salaris, per tant, indica que la situació s'ha de regularitzar per mitjà d'un contracte laboral o bé, de voluntariat. Diferents institucions catalanes van demanar al Govern Central que tractés de forma diferenciada el sistema esportiu dins de tots els conceptes que regula aquesta llei, però l'Estat no ha acceptat aquesta proposta i he emès un informe en el qual explica com s'ha de regular aquest àmbit.

'Des de l'Ajuntament volem facilitar l'assessorament necessari en aquesta temàtica a les entitats esportives i per aquest motiu convoquem la reunió, perquè els representants de les directives hi puguin plantejar els seus dubtes', ha explicat el regidor d'Esports i president de l'IME, Marc Rodríguez. Des de l'IME s'ha enviat una carta a les entitats esportives, convidant-les a l'acte. La Regidoria de Participació Ciutadana també ha fet extensiva aquesta invitació a la resta d'entitats de la ciutat, ja que la llei afecta la dinàmica de tot el teixit social. Es prega confirmar l'assistència a l'acte abans de divendres, dia 17, ja sigui per telèfon (935 650 999) o per correu electrònic (ime@montcada.org).
3027 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org