Ajuntament de Montcada i Reixac

Aprovades les bases del premi de pintura de Festa Major 2013

25/02/2013  

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ja ha aprovat les bases de participació del premi de pintura de Festa major 2013, organitzat per la Regidoria de Cultura i Patrimoni. L'objectiu del concurs és promoure la participació d'artistes dins dels actes programats per la Festa Major d'enguany.

La participació al concurs està oberta a totes les persones residents a Montcada i Reixac sense límit d'edat. Els artistes interessats en el premi de pintura de Festa Major podran presentar les seves obres del 15 al 19 d'abril a la Sala d'exposicions de la Casa de la Vila, en l'horari habitual de l'equipament: de dilluns a divendres de 8 a 21h.

La temàtica de l'obra ha de ser relativa a Montcada i Reixac. La tècnica i el suport, en canvi, seran lliures. Totes les obres s'hauran de lliurar en format adequat per poder ser exposades tal i com es rebin. A l'hora de lliurar l'obra s'haurà d'omplir una butlleta, on es farà constar les dades personals de l'autor i les de referència del quadre.

El primer premi està dotat de 600 euros i un segon premi de 300. Els quadres premiats quedaran en propietat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i passaran a formar part del fons d'art local del consistori. El veredicte del jurat es farà públic el 7 de maig a les 19.30h a l'Auditori Municipal. Tots els quadres presentats seran exposats a l'Auditori Municipal, del 7 de maig al 2 de juny.

Més informació: regidoria de Cultura i Patrimoni.
3439 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org