Ajuntament de Montcada i Reixac

Aprovades les bases del "Guanya't un punt"

07/02/2013  

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ja ha aprovat les bases de la XXII edició del Concurs de punts de llibre "Guanya't un punt", de creació artística de dibuix infantil, organitzat per la Regidoria de Cultura i Patrimoni. El concurs de punts de llibre està adreçat a nois i noies nascuts entre l'any 2009 i 1997 (ambdós inclosos) que visquin o estiguin escolaritzats a Montcada i Reixac.
El certamen estableix cinc categories, en funció de les edats. Cada participant pot presentar un únic punt de llibre, de format 21 x 5,5 centímetres, sobre cartolina i amb un nombre de tintes il¿limitat. Darrera del punt s'ha d'enganxar una etiqueta o un paper amb les dades personals del participant. Els punts de llibre es podran presentar a la Biblioteca Elisenda de Montcada (c. Tarragona, 32) i a la Biblioteca de Can Sant Joan (c. Turó, 45) fins al 28 de febrer de 2013 (inclòs).
El jurat escollirà dos punts guanyadors per a cadascuna de les categories i els premis consistiran en llibres i lots de material de pintura. El jurat també podrà atorgar accèssits a cadascuna de les categories.
Els punts de llibre guanyadors podran ser impresos com a punts de llibre commemoratius de la Diada de Sant Jordi. Els punts de llibre presentats al concurs seran exposats a la Casa de la Vila del 18 d'abril al 18 de maig del 2013.
3905 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org