Ajuntament de Montcada i Reixac

Concurs de cartells de Festa Major

05/02/2013  

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ja ha fet públiques les bases per participar al concurs de cartells de Festa Major en les modalitats d'adults i les de juvenil i infantil. Els interessats poden presentar la seva obra a la Casa de la Vila (c. Major, 32), de dilluns a divendres, de 9 a 21h fins al proper 8 de març.

A la part del darrere del cartell haurà de constar la modalitat en la qual participen i el nom, cognoms, any de naixement, edat i telèfon. En el cas dels adults, es poden presentar persones majors de 16 anys. Cada concursant podrà presentar una obra. La mida del cartell haurà de ser un DIN-A3 i es podrà utilitzar un nombre il¿limitat de tintes, preferiblement planes. El cartell guanyador rebrà un premi de 800 euros i passarà a ser propietat de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, que podrà fer l'ús que consideri convenient. A més d'aquest primer premi, s'atorgaran tres accèssits dotats amb 150 euros, que seran els cartells escollits per les entitats per representar la festa del seu barri.

Pel que fa a la modalitat infantil i juvenil poden participar nens i nenes i nois i noies nascuts entre els anys 1998 i 2006, ambdós inclosos que visquin o estiguin escolaritzats a Montcada i Reixac. Aquí la mida del cartell pot ser un DIN-A4 o bé un DIN-A3. S'estableixen quatre categories i els premis consistiran en lots de dibuix i pintura.

El lloc, el dia i l'hora de l'acte de lliurament de premis es farà públic més endavant. Els cartells presentats s'exposaran a l'Auditori Municipal del 7 de maig al 2 de juny. Més informació a www.montcada.cat, al telèfon de la regidoria de Cultura i Patrimoni 93 565 11 21 i al seu correu electrònic cultura@montcada.org.


Galeria d´imatges i recursos

 

 5591 visites

imprimir
Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org