Ajuntament de Montcada i Reixac

María Elena Pérez - Alcaldessa de Montcada i Reixac
Benvinguda

Benvinguts al portal d'internet de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, on trobareu d'una manera senzilla i còmoda tota la informació que necessiteu tant de les diferents àrees del Consistori com de la ciutat en general. Es tracta d'una web pràctica i amb un disseny atractiu, l'objectiu de la qual és apropar al màxim l'administració a la ciutadania.

Montcada i Reixac ha fet un salt qualitatiu en els darrers anys i compta amb atractius culturals, socials i naturals prou interessants per atraure l'atenció tant dels seus habitants com dels de la resta de municipis de l'àrea metropolitana. Els parcs de la Serralada de Marina i de Collserola, veritables tresors naturals a tocar de la ciutat, el Parc de la Llacuna, un gran parc urbà; el complex de la Casa de les Aigües, joia del modernisme industrial; l'equipament sociocultural Montcada Aqua, on comparteixen espai l'esport i la cultura, amb la fantàstica biblioteca Elisenda; o el Museu Municipal, on podreu conèixer la rica història de la vila, són alguns dels exemples dels nombrosos equipaments i indrets que val la pena conèixer.

Lluny de ser la ciutat de pas que diàriament creuen milers de vehicles en el seu trànsit des de Barcelona cap al Vallès i viceversa, Montcada i Reixac vol consolidar-se com una població de primer nivell amb identitat pròpia i amb pes específic tant dins l'àmbit metropolità com vallesà.

A la web municipal trobareu informació exhaustiva de tots els serveis que ofereix l'Ajuntament: les diferents àrees, empreses i organismes municipals, però el més important és que es tracta d'un veritable mitjà de comunicació entre ciutadania i administració. A través del menú 'Tràmits i gestions' podeu realitzar tràmits que abans només es podien fer de forma presencial. Progressivament anirem augmentant la quantitat d'opcions disponibles, fins arribar a la possibilitat de fer pagaments on-line. D'aquesta manera estalviem desplaçaments i guanyem rapidesa a l'hora de tractar amb l'administració.

Des de l'Ajuntament hem fet una aposta forta per millorar l'atenció a la ciutadania, ja sigui de forma presencial, amb la potenciació de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC); via telefònica, amb la posada en marxa del 010; i via telemàtica, a través de montcada.cat. Això ens suposa un esforç important, però molt necessari.

A la web trobareu la informació que necessiteu fàcilment, gràcies a una navegació ordenada i pràctica. Vull destacar com a exemple l'apartat d'informació sobre el territori, en què s'inclou el plànol de la ciutat, amb una gran qualitat gràfica i totalment interactiu, de forma que s'hi pot localitzar qualsevol adreça, servei i/o equipament ràpidament.

Us convido a capbussar-vos a montcada.cat. És un espai dinàmic, que anirà creixent i ampliant els seus continguts i els serveis a disposició de la ciutadania. Gaudiu-lo.


María Elena Pérez
Alcaldessa de Montcada i Reixac

Facebook


imprimir

68096 visites

Ajuntament de Montcada i Reixac | Av. de la Unitat, 6 | 08110
Tel. 935 726 474 | oac@montcada.org