Joves en pràctiques a l'Ajuntament

Al novembre de 2017 l’Ajuntament va contractar 5 persones desocupades per a la realització del Programa Joves en pràctiques, destinat a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiaries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Aquests contractes en pràctiques, d’una durada de 6 mesos i d’una jornada del 100%, estan cofinançats per la iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Europeu 2014-2020.

S’ha establert aquest programa en un marc de col·laboració de diferents institucions, que són: l’Estat, els ajuntaments, els consells comarcals de Catalunya i entitats sense ànim de lucre constituïdes i amb centre de treball a Catalunya, per fer front a la preocupant situació actual de desocupació juvenil, tenint en compte els elevats percentatges de persones joves que estan en situació d’ atur, o que han abandonat prematurament el sistema educatiu i que es troben sense feina i sense millorar la seva formació. Amb aquest projecte es pretén lluitar contra aquesta situació, que constitueix una preocupació social àmpliament compartida per la societat catalana així com pel nostre Ajuntament.

Aquestes pràctiques han de servir per adquirir aptituds i desenvolupament professional i, com a conseqüència, afavorir l’ocupabilitat posterior d’aquests joves.

Pel que fa als llocs de treball a l’Ajuntament de les 5 persones que s’han contractat són els següents:

  • Un tècnic en contractació pública a l’Àrea Econòmica
  • Una tècnica d’ocupació a Promoció Econòmica
  • Una administrativa per a gestió comptable a l’Àrea Econòmica
  • Una administrativa per a gestió de tresoreria a l’Àrea Econòmica
  • Una auxiliar administrativa per a gestió tributaria a l’Àrea Econòmica -Rentes

SOC     Gobierno de España Generalitat de Catalunya   Ajuntament de Montcada i Reixac

Darrera actualització: 21.03.2018 | 11:34
Darrera actualització: 21.03.2018 | 11:34