Un nou mapa complementa la senyalització i difusió del patrimoni cultural

Dimecres, 25 d'octubre de 2017 a les 00:00

L’Ajuntament ha presentat aquest dimecres, 25 d’octubre, el plànol de patrimoni cultural de Montcada i Reixac, sobre el qual estan senyalitzats els elements que evoquen la seva història, així com els equipaments municipals.

El plànol, del qual se n’han editat 2.500 exemplars, incorpora informació de la vintena d’elements patrimonials que hi apareixen, distribuïda en quatre blocs: la Montcada i Reixac rural, el recorregut de l’aigua, la ciutat medieval i l’època d’estiueig, vinculada a la ruta modernista. “Aquest mapa complementa les accions d’informació a la ciutadania respecte el nostre patrimoni, el qual volem posar en valor i donar-lo a conèixer al veïnat de Montcada i Reixac i a gent de fora”, ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez.

El plànol s’emmarca en el projecte ‘El nostre passat al teu abast’, en el qual treballen conjuntament les regidories de Cultura i Patrimoni i de Comerç i Turisme. La regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera, considera que el mapa és una eina fonamental per difondre el patrimoni local. “Apostem per un model de turisme de proximitat, de difusió de la nostra ciutat i de les localitats properes”, ha indicat l’edil. El plànol distribuirà per equipaments municipals i també en disposaran a l’Hotel Ciutat de Montcada, per facilitar-los a la seva clientela.

Darrera actualització: 21.11.2017 | 07:44