L’Ajuntament dona suport al comitè d’empresa de Nissan

Dimarts, 9 d'abril de 2019 a les 00:00

L’alcaldessa, Laura Campos, s’ha reunit aquest dimarts 9 d’abril amb membres del comitè d’empresa de Nissan Montcada un dia després del trencament de les negociacions entre la direcció de la companyia automobilística i els representants dels treballadors.

Campos els ha mostrat el suport del consistori després que Nissan hagi anunciat l’acomiadament d’uns 600 treballadors; una mesura que afecta principalment als centres de la Zona Franca i de Montcada i Reixac. El comitè també denuncia que l’empresa es nega a negociar un conveni o a buscar solucions que garanteixin el futur de la fàbrica.

Fa dos mesos, totes dues parts ja van celebrar una trobada a l’Ajuntament, on els membres del comitè d’empresa van expressar la seva preocupació per la baixada del volum de producció. També el passat 22 de febrer, l’alcaldessa i el president de l’Àrea Econòmica, Óscar Gil, es van reunir amb la direcció de Nissan a Montcada.

L’Ajuntament encara està a l’espera de poder concretar una reunió amb el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya per demanar més informació sobre la situació actual i futura de la fàbrica de Nissan a Montcada.

Darrera actualització: 09.04.2019 | 14:03