Sessions obertes per dissenyar el Pla Jove 2019-2022

Dijous, 3 de maig de 2018 a les 16:00

El jovent menor de 18 anys podrà participar a dues trobades els dies 10 i 17 de maig i el més gran de 18, a una trobada el 12 de maig.

El jovent de Montcada i Reixac té l'oportunitat de participar en el disseny del Pla Jove 2019-2022 i incorporar-hi les seves inquietuds i suggeriments. Aquest document marcarà les polítiques de joventut que permetran una millor intervenció amb aquest àmbit i definirà tots els recursos disponibles. L'objectiu és obtenir un retrat de la situació del jovent de la ciutat i un full de ruta que inclogui accions a desenvolupar, adaptades a la realitat local.

La redacció del projecte es troba en una fase inicial que arrencarà amb sessions de debat i de propostes d'idees. Per a jovent menor de 18 anys, s'han programat dues trobades: el 10 de maig, a l'Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16), a les 18 h; i el dia 17, al Teatre Municipal (Tarragona, 32), a les 18 h. Per a majors de 18 i fins als 29 anys, hi ha una sessió prevista per al 12 de maig, a l'Abi (Colon, 5), a les 11 h. 'Animem el jovent a participar en l'elaboració del pla local, ja que sense la seva implicació i opinió, cap proposta no tindria sentit; és el motor i destinatari de les accions i per això volem endegar plegats aquest projecte', ha indicat la regidora d'Educació, Infància i Joventut.

Per poder comptar amb la participació del jovent també es podrà omplir una enquesta online. Una altra de les accions que es durà a terme en la primera fase del projecte és la creació del grup motor per definir les propostes d'actuació, format per jovent, famílies, professorat i membres del món associatiu del municipi.

Darrera actualització: 03.05.2018 | 12:36