Satisfacció municipal pel nomenament de la nova presidenta d'Adif

Divendres, 29 de juny de 2018 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha valorat positivament el nomenament d'Isabel Pardo com a nova presidenta de l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif), que substitueix al càrrec a Juan Bravo.

Pardo ocupava des de fa dos anys el lloc de directora general d'Explotació i Construcció d'Adif i ha participat de forma activa conjuntament amb Bravo durant tot el procés de les negociacions per al soterrament de la R2 a Montcada i Reixac. L'alcaldessa, Laura Campos, ha afirmat que "estem satisfets amb el nomenament de Pardo al capdavant d'Adif perquè coneix perfectament el nostre projecte i ha participat a les reunions que hi ha hagut amb l'Estat fins que es va aconseguir el compromís del soterrament el maig de 2017". Campos també ha volgut agrair el treball realitzat per Juan Bravo durant aquests dos anys i ha destacat "el seu tarannà dialogant i la seva implicació amb el nostre municipi". 

L'alcaldessa ha enviat aquest matí una carta a Isabel Pardo per felicitar-la pel nomenament al càrrec i ha aprofitat per convidar-la a visitar novament el municipi i desencallar la situació i agendar les reunions de la comissió tècnica i política, que han quedat aturades després del canvi al govern de l'Estat. Aquesta comissió tècnica i política està integrada per representants del Ministeri de Foment, l'Adif, la Generalitat de Catalunya, els ajuntaments de Montcada i Reixac i Barcelona, l’agència Barcelona Regional i la plataforma ciutadana.

Pardo és enginyera de Camins i serà la primera dona al capdavant de l'empresa pública promotora i gestora de les infraestructures ferroviàries des de la seva constitució en 2005.

 

Darrera actualització: 29.06.2018 | 11:17