Salah Eddine Malouili guanya el concurs de cartells del 8M a Montcada i Reixac 2022

Dilluns, 14 de febrer de 2022 a les 13:00

La seva imatge il·lustrarà els materials promocionals de difusió del programa d’actes del Dia internacional de les dones treballadores.

Salah Eddine Malouili, de Barcelona, ha guanyat el setè concurs de cartells que convoca l'Ajuntament conjuntament amb els grups de dones del municipi  per tal de triar la imatge promocional del programa a Montcada i Reixac del 8 de març, Dia Internacional de les Dones Treballadores. L’obra, amb els colors violeta i blau predominants, mostra un primer pla d’una dona jove amb un uniforme de treball. El primer premi del certamen està valorat en 650 euros.

El jurat del concurs l'han integrat representants d’entitats de dones i dels departaments municipals d’Igualtat, feminismes i LGTBI, Cultura i Patrimoni i Comunicació i un dissenyador gràfic. El jurat ha decidit atorgar dos accèssits, valorats en 250 euros cadascun, a Christina Martín i Sandra Freijo, de Barcelona i Terrassa, respectivament. Enguany, el certamen ha comptat amb la participació d’un total de 33 persones. D’aquest total, 20 són dones; 13, homes; i 10 participants són de Montcada i Reixac. Totes les propostes que han optat als premis s’exposaran a l’Espai Cultural Kursaal (Masia, 39) de l’1  de març a l’1 abril.

Darrera actualització: 14.02.2022 | 15:27