Reconeixement als participants dels programes Diltet 2018

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 00:00

Aquest matí s'ha realitzat l'acte de cloenda dels programes inclosos al Dispositiu Local de Transició Escola-Treball (Diltet).

Durant l'acte, que ha tingut lloc al parc Joanot Martorell amb l'assistència de regidors del consistori, s'ha realitzat un reconeixement als 120 joves que han participat als diferents programes. L’alumnat homenatjat ha format part de les estades formatives als instituts La Ribera, La Ferreria i La Salle, o ha cursat algun dels programes com els 'tallers de diversificació', la 'formació i inserció pla de transició al treball (PTT)', el 'Fem ocupació per a joves'. Enguany les dues novetats han estat les 'càpsules formatives' (dues càpsules de perruqueria, una de pre-monitors/es en temps de lleure i una de primers auxilis i cures bàsiques) i el "curs de cambrers'.

El Diltet té per objectiu facilitar el pas dels joves en el seu itinerari tant educatiu com personal a la vida adulta i laboral mitjançant accions formatives, d’assessorament i d’inserció laboral. L’alcaldessa, Laura Campos, ha felicitat als docents i a la xarxa empresarial pel seu compromís amb aquests programes. Campos també ha felicitat als joves per la feina realitzada durant tot el curs i els ha animat a continuar estudiant amb esforç i il·lusió.

 

 

Darrera actualització: 19.06.2018 | 14:27