Recollida de propostes per al nou reglament de participació ciutadana

Dimecres, 2 de maig de 2018 a les 15:00

Fins al 15 de juny hi ha temps per fer arribar les aportacions en aquest àmbit, mitjançant el portal 'Montcada Participa'.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac es troba en procés d'actualitzar el reglament de participació ciutadana i per aquest motiu, ha posat en marxa un procés per tal que la ciutadania prengui part en l'elaboració de la nova normativa. L'actual reglament és del 2006 i s'ha d'actualitzar en base a les noves lleis que afecten la participació ciutadana. "El nou reglament ha de ser un document modern i actual, que incorpori els nous mecanismes i les directrius del govern obert i de la transparència; ha de ser un reglament obert i flexible per poder incorporar-hi totes les experiències iniciatives que pugin anar apareixent i sigui d'interès per a la ciutat", ha explicat la regidora de Ciutadania, Mónica Martínez.

Les entitats i persones que a títol individual hi vulguin participar, poden deixar la seva aportació al portal 'Montcada Participa' (participa.montcada.cat) fins al 15 de juny. En aquest espai web també es pot consultar l'esborrany de reglament elaborat per una comissió de treball, formada per personal tècnic i polític de l'Ajuntament. A més, el dia 29 de maig hi haurà una sessió informativa i de debat presencial, a la Casa de la Vila (Major, 32), a les 19 h. Les conclusions i propostes que sorgeixin d'aquest procés seran la base per a l'elaboració del nou reglament.

Darrera actualització: 09.05.2018 | 11:22