Quatre persones informaran sobre la seguretat als passos a nivell

Dimarts, 12 de febrer de 2019 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac posarà quatre informadors als dos passos a nivell de la R2 durant diferents hores del dia. Els informadors s'encarregaran de conscienciar als vianants del perill que suposa els dos passos a nivell ubicats al centre del municipi, als carrers Bogatell i Pasqual, fins que no comencin les obres del soterrament de la via, previstes per al primer semestre del 2020.

La regidora de Serveis Generals, Montse Ribera, ha explicat que "fa temps que el consistori volia dur a terme aquesta acció per tal d'informar i advertir les persones que creuen el pas a nivell de forma imprudent quan les barreres estan baixades posant en perill les seves vides".

Durant la seva jornada, els informadors també realitzaran altres tasques de suport a les portes d'escoles del municipi. Inicialment, aquesta feina es realitzarà a l'escola El Viver i al FEDAC. L'objectiu és facilitar la mobilitat de les persones en aquests punts en l'horari d'entrades i sortides als dos centres educatius, quan hi ha més afluència.

A partir del proper dilluns 18 de febrer tres informadors començaran les seves tasques i poc temps després s'afegirà una altra persona. Aquests informadors portaran armilles per tal de ser fàcilment identificats.

 

Darrera actualització: 12.02.2019 | 13:27