Presentació del projecte d’urbanització de Vallençana Baixa a l’associació de veïns del barri

Dilluns, 18 de març de 2019 a les 08:00

El consistori ha organitzat també una assemblea informativa el proper 1 d’abril, a les 19h, a la Casa de la Vila, per explicar al veïnat el model d’urbanització que preveu el projecte.

L’Ajuntament de Montcada i Reixac ha presentat a l’associació de veïns de Vallençana Baixa la proposta de projecte d’urbanització per al sector, on hi ha 31 parcel·les i que està en procés de regularització. El document ha estat redactat per un equip d’arquitectes contractat per la Diputació de Barcelona. El Ple de febrer ja va aprovar el text refós del projecte i es continua treballant per als plans de reparcel·lació i d’urbanització.

Divendres passat, el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, acompanyat de tècnics municipals, va presentar la proposta a una representació de l’entitat veïnal. Sánchez ha afirmat que “l’objectiu del projecte és dignificar aquesta urbanització, que està pendent de consolidar com a sòl urbà i que té importants dèficits d’asfaltat, clavegueram i enllumenat, entre d’altres, i on l’Ajuntament no pot donar llicències de construcció”. Els propietaris hauran d’assumir costos de l’actuació, motiu pel qual el consistori ha projectat que aquesta sigui la més econòmica possible. El regidor ha afegit que “administració i veïns ens hem de corresponsabilitzar de l’actuació, que tindrà tots els serveis necessaris complint amb el mínims legals establerts”.

Darrera actualització: 18.03.2019 | 09:30