Projecció d'un reportatge sobre l'activista palestina Ahed Tamimi, detinguda per les forces israelianes

Dijous, 1 de febrer de 2018 a les 01:00

L'acte és el 15 de febrer a l'Auditori Municipal (19 h) i comptarà amb la presència de Manu Pineda, de l'associació Unadikum, en defensa dels drets del poble palestí.

L'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12) acollirà el 15 de febrer la projecció del documental 'Radiance of Résistance' (19 h). Es tracta d'un treball del director Jesse Roberts (2016), que narra la història de Janna Ayyad, de 9 anys, i Ahed Tamimi, de 14 anys, que viuen sota ocupació militar a Nabi Saleh, a Palestina. Janna, actualment amb 11 anys, ha estat nomenada la periodista més jove de Palestina i Ahed va guanyar el premi Handala Courage de Turquia quan tenia 13 anys. El film, d'una hora de durada, és una mirada íntima a la seva vida quotidiana i posa de manifest la seva importància com a nova generació de resistència no violenta palestina. Al desembre passat, Ahed va ser detinguda per les forces d'ocupació israelianes i la seva detenció ha provocat multitud de protestes a nivell internacional.

L'acte comptarà amb la presència de l'activista Manu Pineda, representant d'Unadikum, una associació en defensa dels drets del poble de Palestina i contra l'ocupació de l'Israel. És un conegut per la seva defensa dels drets humans, compromís amb el pacifisme i defensa de les persones refugiades. Pineda ja va visitar Montcada i Reixac al 2015 per parlar sobre la situació de Palestina.

Darrera actualització: 31.01.2018 | 11:38