Primera reunió del grup de compra agregada d'energia després de la subhasta

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 00:00

El grup promotor de la primera compra agregada d’energia elèctrica i gas que s’ha fet al municipi es va reunir divendres, a la Casa de la Vila, per primer cop després de la subhasta que va tenir lloc el passat 20 de desembre.

L'objectiu d'aquesta primera trobada del grup, format per 24 empreses i petits comerços i impulsat per l'Ajuntament de Montcada i Reixac, ha estat informar als seus membres sobre els preus assolits per les tres comercialitzadores energètiques que es van endur els quatre lots subhastats.

Les tres comercialitzadores energètiques (Adeinnova Energia, Electra Caldense i Oppidumenergia), de la quinzena que es van presentar, es van endur els tres dels quatre lots subhastats –un va quedar vacant– per donar servei a les empres i comerços del grup local de compra agregada d'energia. L'objectiu d'aquesta unió energètica ha estat reduir els costos de les factures d'electricitat i gas, adquirir energia renovable certificada i facilitar-ne l'autoconsum. 

Durant la reunió també es va explicar el procés administratiu de formalització dels contractes amb cada comercialitzadora. El president de l'Àrea Econòmica, Óscar Gil, va explicar que "altres empresaris i comerciants que estiguin interessats encara són a temps d'afegir-se al grup de compra i beneficiar-se d'aquests preus".

Darrera actualització: 21.01.2019 | 11:48