Presentació del calendari municipal 2019

Dimarts, 18 de desembre de 2018 a les 00:00

L'almanac es dedica a l'Any de la Literatura Infantil i Juvenil i es presenta aquest dimecres, 19 de desembre, a l'Auditori Municipal (19 h).

El calendari municipal 2019, que edita l'Ajuntament de Montcada i Reixac, es presenta aquest dimecres, 19 de desembre, en un acte a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12), a les 19 h. Enguany, l'almanac es dedicarà a l'Any de la Literatura Infantil i Juvenil (LiJ), una iniciativa promoguda pel consistori que pretén promocionar aquest tipus de literatura. Al llarg de tot l'any, a Montcada i Reixac es viuran diferents activitats per atraure el públic familiar i les persones professionals d'aquest àmbit, de l'educació i de les biblioteques, mitjançant una oferta especialitzada i de qualitat. Mitjançant aquestes accions, es crearan espais de reflexió i de discussió constructiva.

El calendari, il·lustrat per Noemí Villamuza, incorpora totes les activitats de l'any LiJ, així com les activitats de ciutat que tenen lloc a Montcada i Reixac, la commemoració d'efemèrides amb repercussió local, les festes majors i els dies festius, locals i nacionals. Se n'han editat 3.500 unitats, que es podran recollir, de forma gratuïta, a l'Auditori Municipal després de la presentació oficial i l'endemà també a l'Ajuntament (avinguda de la Unitat, 6), a la Casa de la Vila (Major, 32) i al Kursaal (Masia, 39).

Darrera actualització: 18.12.2018 | 09:36