Ofertes laborals de pla d'ocupació de peó i auxiliar d'administració

Divendres, 1 de desembre de 2017 a les 00:00

L'Ajuntament ha obert el termini d'inscripció perquè les persones interessades es presentin a cinc nous plans d'ocupació. 

Es tracta d'un de peó/na de jardineria, 2 de peó/na de pintor/a i altres dos de perfil auxiliar administratiu. Aquests programes els gestiona el departament municipal de Promoció Econòmica i Ocupació i els subvencionen el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu. En tots els casos, els contractes són de 12 mesos, a jornada completa. Cal tenir l'empadronament a Montcada i Reixac i no haver participat en un pla d'ocupació de l'Ajuntament en els últims dos anys. Les feines s'adrecen a persones en situació d'atur de llarga durada, inscrites el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya. També s'adrecen a persones en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de cap tipus de prestació, preferentment majors de 55 anys.

Per formalitzar la inscripció hi ha temps fins al 7 de desembre i tota la documentació s'ha de presentar a l'OTG de Ripollet (Rambla de Sant Jordi, 68). La presentació de la sol·licitud amb la documentació requerida per participar-hi s'ha de lliurar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de Montcada i Reixac (Avinguda de la Unitat, 6), no més tard del 7 de desembre. L'OAC fa horari especial aquesta setmana i obre de 8 a 14 h. La informació específica de cada lloc de feina la podeu consultar en aquest enllaç: http://www.montcada.cat/ajuntament/oferta-publica-ocupacio/

Darrera actualització: 01.12.2017 | 13:55