Obres al gimnàs municipal per substituir la coberta

Dimecres, 14 de març de 2018 a les 00:00

Els treballs de l'equipament de la zona esportiva centre comencen el pròxim dilluns, 19 de març, i es preveu que tinguin una durada de tres setmanes.

L'objectiu de l'actuació és substituir l'actual coberta, de fibrociment, per una altra de planxa metàl·lica. Durant els dies 22, 23, 26 i 27 de març no es podrà aparcar al tram del carrer Bonavista situat just davant del gimnàs, ni a l'espai per a estacionaments en cordó ni els de bateria.

El trànsit es tallarà durant aquests quatre dies al carrer Bonavista, tot i que es permetrà l'accés a les persones propietàries de guals pel mateix vial, en sentit contrari. Per accedir-hi, els vehicles hauran de girar pel carrer Vilanova, agafar Guadiana i Rocamora i girar a l'esquerra a Bonavista, en sentit contrari. Tot i que s'anunciarà el tall del carrer des de l'avinguda de la Ribera, en el cas que algun vehicle entri a Bonavista, es podrà tornar a l'avinguda donant la volta per la plaça on s'instal·len les parades de fruita del mercat setmanal. Les obres tenen un pressupost de 50.000 euros i les executarà l'empresa Copegam.

Mentre durin, les classes que l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME) té programades en aquest espai s'han reubicat a la pista coberta, al pavelló Miquel Poblet i al gimnàs de l'escola Reixac. els entrenaments i partits que la UBMiR fa al gimnàs de Bonavista es passen a la pista coberta. "La coberta del gimnàs fa anys que té deficiències produïdes pel desgast de la instal·lació, cal canviar-la perquè quan plou fort hem de suspendre les activitats, amb el conseqüent perjudici de les persones usuàries de l'equipament", ha indicat el regidor d'Esports, Salvador Serratosa.

Darrera actualització: 14.03.2018 | 11:14