Obertes les inscripcions per al 5è Montcadasons

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 12:00

Els grups i solistes interessats a participar-hi tenen temps fins al 6 d'abril per presentar la maqueta i la documentació pertinent.

La Regidoria de Cultura i Patrimoni ha posat en marxa la 5a edició de la mostra musical Montcadasons. L'activitat s'adreça a solistes nascuts o amb l'empadronament a Montcada i Reixac o bé a grups en què almenys un dels seus components sigui de la ciutat. El premi que rebran els grups o solistes triats serà de 500 euros per a cadascú i una actuació de 30 minuts en el marc d'un concert que tindrà lloc a principi de l'estiu al camí de la Font Freda, on s'instal·la l'escenari de l'Espai Poblet de Festa Major. Hi haurà un màxim de cinc grups o solistes guardonats.

La selecció dels finalistes es farà en dues fases. En primer lloc, cal presentar un full d'inscripció, una maqueta o qualsevol altre material gravat amb una qualitat sonora acceptable, i d'altre documentació que podeu consultar a www.montcada.cat, fins al 6 d'abril. El formulari d'inscripció es pot descarregar des del web municipal o bé, recollir-lo a la Casa de la Vila (Major, 32). Un cop omplerts, tots els documents s'han de presentar a la Casa de la Vila o bé, enviar-los per correu electrònic a cultura@montcada.org, fins a les 24 h del 6 d'abril. Entre totes les sol·licituds presentades es farà una primera tria d'un màxim de 10 solistes o grups, que faran una audició en directe el 26 d'abril al Teatre Municipal davant d'un jurat especialitzat. En aquest marc es triaran els cinc grups o solistes finalistes.

Darrera actualització: 12.03.2018 | 13:47