Les votacions per triar el Premi Esportiu 2019 per votació popular s’han de fer del 20 de maig al 2 de juny

Dijous, 16 de maig de 2019 a les 00:00

Dues candidatures opten a aquest reconeixement; la de l'entrenador de futbol femení Antonio Moya i la de la gimnasta Laura Martínez.

El termini per votar les candidatures que opten al Premi Esportiu 2019 triat per votació popular comença el pròxim dilluns, 20 de maig. El jurat del certamen, reunit a mitjan de mes, ha validat les dues propostes que s’hi han presentat durant el termini reglamentari (de l’1 al 30 d’abril). Davant aquesta situació, l’organització dels Premis ha decidit modificar els terminis de votació previstos inicialment, donat que amb només dues candidatures presentades, no cal establir un termini de votació previ per triar-ne tres finalistes. Les persones que opten a aquest guardó són la gimnasta Laura Martínez, actualment membre del Club Gimnàstic Catalunya (Sabadell), i Antonio Moya, entrenador de l’equip de futbol femení del Futbol Base Montcada.

Les votacions s’hauran d’efectuar mitjançant el portal Montcada Participa (participa.montcada.cat) del 20 de maig al 2 de juny. Cal que la persona s’hi registri per participar-hi i només es pot votar una sola vegada. Del 20 al 26 de maig, el recompte de vots serà visible, mentre que del 27 de maig al 2 de juny, el marcador romandrà ocult, perquè el nom de la persona guanyadora es coneixerà a la festa dels Premis Esportius, que tindrà lloc el 4 de juliol, al Teatre Municipal.

El Premi Esportiu per votació popular forma part dels Premis Esportius que cada any atorga l’Ajuntament i es va concedir l’any passat per primer cop. D’altra banda, continua en  marxa la presentació de candidatures per als Premis Esportius 2019 a millor entitat, esportista femenina, esportista masculí, entrenador i equip de la temporada compresa entre el 15 de juny de 2018 i el 14 de juny de 2019. Aquest tràmit s’ha de fer al registre de l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC). 

Darrera actualització: 16.05.2019 | 11:11