La Xarxa Antirumors reflexiona sobre el respecte de la diversitat cultural

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 11:00

Una desena de veïns i veïnes participen a 'Tots i totes som Montcada' i parlaran en set vídeos sobre vincles comuns i elements compartits de la ciutat.

La Xarxa Antirumors (Xarmir) ha posat en marxa una nova campanya amb el nom 'Tots i totes som Montcada'. La plataforma ciutadania impulsada per l'Ajuntament que treballa per la convivència i l'eliminació de rumors treballa en aquesta ocasió els estereotips i els prejudicis entorn la diversitat cultural. La campanya consisteix en set vídeos que inclouen l'opinió d'onze persones sobre com es podria millorar la convivència a la ciutat, posant en valor els vincles comuns i els elements compartits del municipi. Els audiovisuals es poden veure pel canal de Youtube de Montcada Comunicació.

La Xarmir es reuneix un dimarts al mes, de 18.30 a 20 h, per decidir les accions a realitzar. Les persones interessades a formar part d'aquest col·lectiu s'hi poden posar en contacte pel telèfon 669 190 840 o enviar un correu electrònic a l'adreça montcadaantirumors@gmail.com.

Darrera actualització: 04.12.2018 | 11:27