La vaga del 8 de març pot alterar la normalitat de l'Ajuntament

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 13:00

El consistori ha decretat serveis mínims a les consergeries de les escoles de primària, alguns edificis municipals, escoles bressol públiques i urgències de Brigada.

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha decretat un seguit de serveis mínims amb motiu de la vaga convocada per a demà dijous, 8 de març. Hi haurà consergeria als centres educatius de primària, a l'edifici de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6), a la Casa de la Vila (Major, 32), al Kursaal (Masia, 39), a Promoció Econòmica i Ocupació (Alt de Sant Pere, 73) i al Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10). A les escoles bressol municipals, es garanteix serveis amb un terç de la plantilla com a mínim. Respecte Serveis Municipals, hi haurà personal per a gestió telefònica i per a urgències sobrevingudes. A banda d'això, la normalitat de funcionament dels serveis que atorga l'Ajuntament es pot veure alterada amb motiu de la vaga.

Al Ple de febrer, el Ple Municipal va aprovar una moció de suport a la convocatòria. De fet, el Consell Municipal de Dones ha organitzat una manifestació demà a Montcada i Reixac, que començarà a les 11.30 h davant l'edifici de l'Ajuntament i acabarà a la plaça de l'Església, on es farà la lectura de textos i d'un manifest en defensa dels drets de les dones, a més de monòlegs i una performance. El Consell de Dones també convida la ciutadania a participar a la manifestació unitària de demà a la tarda a Barcelona. El punt de trobada per anar-hi conjuntament és l'estació de Montcada-Manresa (carrer Bogatell), a les 18 h.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 12:20