La preinscripció al casal esportiu d'estiu s'ha de fer del 9 a l'11 d'abril

Dimarts, 3 d'abril de 2018 a les 00:00

La inscripció al casal que ofereix la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut s'ha de tramitar del 2 al 8 de maig.

El procés d'inscripció als dos casals d'estiu que gestiona l'Ajuntament, el de la Regidoria d'Educació d'Infància i Joventut i el que ofereix l'Institut Municipal d'Esports i Lleure (IME), incorporen aquest any la via telemàtica per fer els tràmits. En aquest sentit, l'IME obre del 9 a l'11 d'abril el procés de preinscripció per al seu casal, que tindrà lloc en dos torns, del 25 de juny al 13 de juliol i del 16 al 27 de juliol, per a infants nascuts entre el 2002 i el 2014. Les activitats esportives es faran al pavelló Miquel Poblet, la zona esportiva centre i l'escola Reixac.

La preinscripció es pot fer per Internet mitjançant els webs www.montcada.cat i www.imemontcada.org, o bé, de forma presencial a les oficines del departament (Tarragona, 32), de 9 a 13 h i de 16 a 19 h. En el moment de realitzar aquest tràmit, s'assignarà un número identificatiu que es farà servir en el cas que calgui fer un sorteig per assignar les places, si n'hi ha més demanda que oferta. Tramitar la preinscripció no garanteix l'obtenció de plaça. La formalització de la inscripció serà del 7 al 10 de maig, en aquest cas, de forma presencial.

Respecte el casal d'estiu de la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut, la inscripció serà del 2 al 8 de maig, tant de forma telemàtica, a www.montcada.cat, com de forma presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Avinguda de la Unitat, 6). Aquest casal tindrà lloc durant dues quinzenes, del 25 de juny al 6 de juliol i del 9 al 20 de juliol, i s'oferta a les escoles Reixac, Elvira Cuyàs, Mas Rampinyo, El Viver i Mitja Costa. També hi ha la possibilitat de fer un casal per a la setmana del 23 al 27 de juliol, que es realitzarà només a l'escola Reixac. Tota la informació sobre els casals es pot consultar a www.montcada.cat.

Darrera actualització: 05.04.2018 | 12:09