La Policia Local atén ja a la nova seu del polígon La Ferreria

Dimecres, 26 de setembre de 2018 a les 00:00

Els cos local ha deixat les antigues dependències de l'edifici de l'Ajuntament i aquest dissabte, dia 29, s'inaugura el nou edifici amb una festa.

La Policia Local de Montcada i Reixac s'ha traslladat a les noves dependències, situades a la primera planta de l'edifici municipal del carrer Progrés, 29, i ja no atén a les antigues oficines, situades a l'edifici de l'Ajuntament (Avinguda de la Unitat, 6). El nou equipament disposa de 650 m2, distribuïts en zona de recepció, despatxos de proximitat i atenció ciutadana, central de comandament, sala de briefing, despatxos de comandament i reunions, cuina-menjador, gimnàs, vestuaris, magatzem d'arxiu, material i informàtica, cel·la, sala d'atestats. Les noves dependències també incorporen aparcament per a les unitats mòbils i dipòsit municipal de vehicles. Per tal de facilitar l'arribada de la ciutadania, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) va habilitar a mitjan de setembre una nova parada de l'autobús 155, a prop de les noves instal·lacions policials.

La nova seu del cos municipal de policia s'inaugura oficialment aquest dissabte, 29 de setembre, amb una festa que comptarà amb parlaments oficials i activitats com visites guiades per a grups–ja no s'hi poden fer reserves mitjançant www.montcada.cat–, una exposició de material de la Policia Local, una exhibició de rescat de víctimes d'accident, a càrrec de Bombers de la Generalitat de Catalunya, una intervenció d'una unitat canina de rescat de persones i detecció d'explosius i drogues, a càrrec del Cos de la Policia Nacional, una mostra de vehicles de seguretat i emergències i una demostració de les activitats de l'ADF i Protecció Civil. A més, durant tot el matí hi haurà inflables i activitats per a la canalla. El consistori aprofitarà l'acte per fer un reconeixement als familiars del primer agent de la Policia Local, Alfonso Liarte, que va començar el seu servei l'any 1947.

Darrera actualització: 26.09.2018 | 09:57