Jornada empresarial per consensuar les mesures de millora als polígons

Dimarts, 13 de febrer de 2018 a les 14:00

Promoció Econòmica i Ocupació ha presentat als empresaris dels polígons Foinvasa, Ferreria, Molí d’en Bisbe, Can Tapioles i la Granja la primera convocatòria del Pla de modernització impulsat per la Diputació de Barcelona.

La sessió participativa amb els empresaris va permetre recollir les necessitats de millora dels polígons en àmbits com ara serveis generals, mobilitat, entorn i sinèrgies, espais i instal·lacions, serveis i recursos i igualtat d’oportunitats. Amb els assistents a la jornada es va poder consensuar les accions  que es plasmaran en el Pla d'acció per tal de poder dur a terme les millores a mig/llarg termini.

El Pla contempla una segona fase amb la diagnosi de la resta de polígons dels municipi, on l’objectiu final serà afavorir el creixement empresarial, atraure noves oportunitats de negoci i generar ocupació de qualitat. Durant els darrers anys, l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha iniciat diverses actuacions de millora i impuls dels polígons d’activitat econòmica (PAE) del municipi amb l’objectiu de reforçar l’activitat industrial i generar riquesa i ocupació per a la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, ha remarcat que 'en el cas que no ens atorguessin aquesta subvenció, totes aquestes accions quedaran reflectides per poder tenir un pla de treball en els polígons en els propers anys'. Les empreses que estiguin en aquests polígons i no hagin pogut assistir a la jornada poden emplenar l’enquesta (https://es.surveymonkey.com/r/Q3FSTZ8) per tal que el Pla d’acció reculli les majors necessitats i realitats de cada polígon. Les empreses que vulguin més informació sobre aquest projecte es poden posar en contacte amb la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació a l'adreça electrònica: promocioeconomica@montcada.org o al telèfon 935 648 505.

Darrera actualització: 13.02.2018 | 14:00