Inici del cinquè pla municipal d’asfaltat

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 00:00

Amb l’asfaltat del dipòsit municipal de vehicles de les futures dependències de la Policia Local, al polígon de La Ferreria, es posarà en marxa dimecres, 9 de maig, el cinquè pla municipal d’asfaltat, corresponent als pressupostos del 2017, que preveu l'actuació a  5.978 m2, amb un cost de prop 72.900 euros.

L’empresa Firtec és l’adjudicatària de la intervenció. El pla també contempla l'asfaltat del carrer Bifurcació, a Can Sant Joan, entre el pont aeri sobre la Mina i el camp de futbol, que es realitzarà el mateix dia, i l'avinguda Catalunya, al barri de Mas Rampinyo, que es farà els dies 10 i 11 de maig. Les obres en aquests carrers comportaran afectacions puntuals al trànsit i a l’accés als guals.

El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha afirmat que "som conscients que aquest pla és insuficient per donar solució a les nombroses mancances d'asfaltat que hi ha al municipi i per aquest motiu el pressupost del 2018 contemplarà una partida per preveure actuacions a més carrers".

 


 

Darrera actualització: 07.05.2018 | 13:50