Els equipaments celebren la cloenda de la temporada

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 00:00

Els centres cívics Can Cuiàs, l'Alzina, La Ribera i el Casal de la Mina organitzen activitats lúdiques i culturals aquest mes de juny.

Els centres cívics Can Cuiàs, l'Alzina, La Ribera i el Casal de la Mina organitzen aquest mes de juny activitats per celebrar l'arribada de l'estiu i com a cloenda de la temporada de cursos i tallers que hi organitzen anualment, coordinades per la Xarxa d'Equipaments. La Setmana Cultural de Can Cuiàs enguany té un component especial perquè en aquest marc tindrà lloc l'acte amb motiu del 40è aniversari de l'AV Can Cuiàs, el pròxim diumenge, 10 de juny. A les 12 h hi haurà la pintada d'un mural al carrer Petúnies, la projecció d'un audiovisual, un taller infantil i una exposició fotogràfica. Al migdia es farà una botifarrada popular i a la tarda, una actuació de ball flamenc i una festa Holy. D'altra banda, de l'11 al 23 de juny, hi haurà activitats culturals i de lleure cada tarda, com exhibicions de ball i zumba, tallers de teatre infantil i familiars, jocs d'aigua, monòlegs i la segona edició del concurs de tapes estiuenques. Les activitats a Can Cuiàs clouran amb la tradicional revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, a partir de les 23 h. Totes les activitats es faran al Centre Cívic (Geranis, sn) i als seus voltants.

La Ribera celebrarà la seva festa d'estiu el dia 14, a partir de les 17 h, al Centre Cívic (Llevant, 10) i els seus exteriors. Hi haurà tallers familiars i jocs gegants, una exposició fotogràfica de les activitats realitzades a l'equipament aquesta temporada, un espai per a les entitats del barri, una masterclass de zumba, exhibicions de flamenc i 'Ribera Talent', entre d'altres. El 16 de juny a la plaça del Poble tindrà lloc la festa de cloenda dels cursos i tallers del Casino de Terra Nostra, amb una mostra de zumba, flamenc, sevillanes, balls de festa major, sardanes, dansa oriental i bollywood, a partir de les 19 h. A les 21h hi haurà un sopar de germanor. El Casal de la Mina, celebra la seva festa anual el dia 17, amb activitats durant tot el dia, com ara dominó, balls en línia, sevillanes, cant coral, sardanes, una exhibició de gimba i un ball final.

Darrera actualització: 06.06.2018 | 14:27