El festival Montcadasons tindrà lloc el 30 de juny

Divendres, 22 de juny de 2018 a les 12:00

Les cinc bandes locals que participaran al concert al Camí de la Font Freda (23 h) són Electric Cinnamon, L'Home Invent, Besos Robados, La Rubia del Fa i Desenfreno.

El concert de la cinquena edició del Montcadasons tindrà lloc el 30 de juny (23 h) al camí de la Font Freda, davant del pavelló Miquel Poblet. Cinc grups de Montcada i Reixac hi actuaran, els que han superat el procés de selecció que ha fet l'Ajuntament per triar-ne el cartell. Es tracta d'Electric Cinnamon, L'home Invent, Besos Robados, La Rubia del Fa i Desenfreno. La convocatòria va rebre 9 propostes, 8 de les quals van participar en l’audició en directe que es va fer el passat mes d’abril a l’Auditori Munici­pal amb la presència d’un jurat format pels professors de l’Aula de Música Teresa Silva, Carlos Abril i Aitor Franch; el cantant d’Itaca Band, Albert García; el compositor i representant de la Unió Musical Montcada Rafa Ruiz, i un tècnic de Cultura. A més d'actuar al festival, els grups rebran una gra­tificació de 500 euros cadascun.

L’estil predominant dels grups participants és el rock. Electric Cinnamon és una ban­da de pop-rock progressiu lide­rada per Carlota Pagès (veu i guitarra), que crea atmosferes properes a la psicodèlia. Besos Robados, encapçalat per Dani Díaz, presentarà temes del seu disc ‘Apuesta al rojo’, que va del rock clàssic al pop-rock. La Rubia del Fa cul­tiva un rock amb aires dels se­tanta i proposa temes propis en castellà marcats per la influència d’artistes com Eric Clapton, Rolling Stones i The Who, entre d’altres. Desenfreno també apos­ta pel rock, que combina amb el metal, l’ska i el punk. L’únic grup que no és de rock, sinó de pop d’autor és L’home Invent, seleccionat al concurs Sona9 de la revista Enderrock, que tocarà alguns dels temes del seu primer treball ‘Abrera-Mura’, en procés de gravació.

Darrera actualització: 21.06.2018 | 16:51