Decepció municipal després de la reunió amb Ensenyament

Dimecres, 9 de maig de 2018 a les 00:00

L'alcaldessa, Laura Campos, i la regidora d'Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia, han mostrat la seva decepació i malestar després de la reunió d'ahir amb el departament de Serveis Territorials d'Ensenyament.

A la trobada, que també van assistir representants de l'equip docent, l'alumnat, l'Ampa i la Fapaes, i membres dels sindicats CCOO, USTEC i CGT, els representants de la Generalitat es van mantenir inflexible en la seva decisió de traslladar el Cicle Formatiu de Documentació Sanitària de l'INS La Ferreria a Terrassa.

Els responsables d'Ensenyament han reiterat que el trasllat del cicle respon a una redistribució de l'oferta formativa de cicles a la comarca del Vallès Occidental amb l'objectiu de pal·liar la manca d'oferta pública de cicles de la família sanitària que pateix Terrassa, la tercera ciutat de Catalunya per volum d'habitants. La regidora d'Educació, Jessica Segovia, ha qüestionat aquesta redistribució i ha afirmat que "s'està produint un desequilibri a favor del Vallès Occidental Nord, en detriment de la part Sud". Segovia també ha lamentat la manca d'interès dels representants d'Ensenyament per adoptar una decisió consensuada amb tota la comunitat educativa.

Durant la reunió, l'alcaldessa, va lliurar la moció que va aprovar el Ple Municipal a favor de mantenir el cicle a Montcada i ha instat al departament de Serveis Territorials d'Ensenyament a replantejar el trasllat del cicle fins que hi hagi una nova conjuntura política al govern de la Generalitat. 

Darrera actualització: 09.05.2018 | 11:47