L’Ajuntament es compromet a treballar per millorar la situació de la planta de Nissan a Montcada

Dimarts, 5 de febrer de 2019 a les 12:00

L’alcaldessa, Laura Campos, i el president de l’Àrea Econòmica, Òscar Gil, van reunir-se ahir dilluns 4 de febrer amb representants dels comitès de l'empresa automobilística per tractar la preocupació que molts treballadors tenen respecte el futur de la planta.

Campos i Gil s’han compromès a demanar una reunió urgent amb el director de la planta montcadenca de Nissan, Francesc Puig Llop, i amb el Departament de Treball i Indústria de la Generalitat per demanar més informació sobre la situació actual i futura de la fàbrica.

Des de l’empresa automobilística denuncien que les plantes de Montcada i de la Zona Franca han vist reduïdes en gran mesura la seva capacitat productiva i no tenen en perspectiva la fabricació de cap nou model de vehicle. El representant de Nissan Montcada, Ramon Moreno, ha indicat que “la producció no arriba al 50%, quan abans se situava en més del 90% amb tres torns de feina”, alhora que alerta del fet que s’estigui deixant de fabricar alguns models sense que siguin substituïts per altres. “Volem traslladar la nostra preocupació a les institucions i, en aquest cas, a l’Ajuntament de Montcada, perquè ens facin un cop de mà i la fàbrica torni a ser el que era”, ha afegit Moreno.

Darrera actualització: 05.02.2019 | 13:18