Audiovisual de les ermites de Serralada de Marina i Collserola

Divendres, 19 de gener de 2018 a les 02:00

El fotògraf Mariano Pagès ha editat dos audiovisuals amb 15.000 fotografies que, de forma ràpida i en 2 minuts, recullen els paisatges nocturns de la Serralada de Marina i de Collserola.

A les imatges es poden veure impressionants panoràmiques nocturnes de Barcelona i Montcada i Reixac, així com edificacions religioses, camins, valls i turons. El vídeo es pot veure als webs municipals montcada.cat i laveu.cat, i també al Facebook de l'Ajuntament i de Montcada Comunicació.

L'artista multidisciplinar, Mariano Pagès, autor d’origen argentí especialitzat en fotografia patrimonial en condicions de foscor extrema amb la tècnica de la llarga exposició, ja va presentar l'any passat a Montcada i Reixac els llibres ‘‘Estels, ermites i esglesioles de Collserola" i ‘‘Estels, ermites i esglesioles de la Serralada de Marina". Les dues publicacions recopilen d'instantànies captades de nit de les esglésies situades als dos parcs naturals. Els llibres es poden adquirir al preu de 20 € cadascun a la Regidoria de Cultura i Patrimoni.

Darrera actualització: 19.01.2018 | 14:13