Alumnes del PFI- PTT Montcada exposen els resultats d'una enquesta sobre el municipi

Divendres, 13 d'abril de 2018 a les 00:00

Un grup d'alumnes del Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball (PFI-PTT), que estudien a l'Institut de La Ferreria, han presentat els resultats d'una enquesta que han elaborat durant el primer i el segon trimestre d'aquest curs sobre la valoració que fa la ciutadania sobre el municipi.

Els alumnes han explicat les conclusions de l'estudi a l'alcaldessa, Laura Campos, i la regidora d'Educació, Jéssica Segovia. Aquest és el segon any que els alumnes del PFI-PTT realitzen aquest treball per conèixer la valoració que fan els habitants sobre Montcada i Reixac.

Segons l'informe elaborat pels joves, la valoració general de la ciutat ha millorat respecte a les enquestes de l'any passat. El treball també ha recollit la percepció dels ciutadans sobre aspectes com el teixit comercial, els serveis sanitaris, l'oferta d'oci per als joves i la seguretat ciutadana, entre d'altres.

L'objectiu del projecte 'Valorem Montcada' ha estat recollir la opinió dels montcadencs sobre diferents aspectes del municipi. Els alumnes han realitzat 630 enquestes als barris de Montcada Centre, Mas Rampinyo, Vallençana, Can Cuiàs, Can Sant Joan i Terra Nostra.

Darrera actualització: 13.04.2018 | 10:24