Procés participatiu per definir el Pla especial de protecció de Collserola

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00

El 28 de novembre hi haurà una reunió informativa a l'Ateneu de Cerdanyola per als veïns de la ciutat i per a Montcada i Reixac i també es pot omplir una enquesta online.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona, en coordinació amb els ajuntaments amb terrenys al Parc de Collserola –on hi ha Montcada i Reixac– han posat en marxa un procés d'informació i participació sobre el Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola (PEPNat). L'objectiu d'aquest document és la protecció, conservació i millora del patrimoni natural i els valors geològics, biològics, ecològics, paisatgístics, etnològics, agrícoles i culturals d'aquest pulmó verd, que des del 2010 és Parc Natural. El PEPNat pretén ordenar i regular els usos del parc d'acord amb els seus valors ambientals i culturals.

Per tal d'informar i rebre els suggeriments i inquietuds de la ciutadania, el 28 de novembre hi ha convocada una sessió de treball i participació per als municipis de Montcada i Reixac i Cerdanyola. La reunió tindrà lloc a l'Ateneu de Cerdanyola (Indústria, 38-40), de 18 a 20 h. També és possible participar-hi mitjançant una enquesta online allotjada a l'espai web www.amb.cat/pepnat, portal on hi ha tota la documentació sobre el projecte. Hi ha temps fins al 10 de desembre per omplir aquest formulari.

Darrera actualització: 02.11.2018 | 09:37