15 joves montcadencs participen en el Programa Integrals, 13 troben feina i 2 tornen al sistema educatiu

Dimecres, 7 de març de 2018 a les 00:00

El projecte s'ha fet a sis municipis del Vallès Occidental i a Montcada i Reixac l'ha gestionat Promoció Econòmica i Ocupació.

El 28 de febrer va finalitzar el Programa Integrals 2017, on el servei de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixac ha participat per primer any conjuntament amb 6 municipis més de la comarca: Ripollet, Barberà del Vallès, Badia del Vallès, Terrassa, Sabadell i Rubí, donant atenció a 125 joves, dels quals 15 han estat de Montcada i Reixac.

El Programa Integrals s'adreça a joves d'entre 16 i 29 anys que necessiten un procés de reflexió i orientació per redirigir la seva trajectòria educativa i/o professional. Al llarg del programa s'han realitzat visites a diferents empreses de la comarca, on els joves han pogut conèixer el teixit productiu de la zona i copsar quines competències claus demanda el mercat laboral i quins perfils professionals hi ha a cada sector professional. També s'han realitzat visites a entitats socials amb l'objectiu de donar a conèixer i informar possibles vies de participació ciutadana i enfortir el seu vincle social.

Dels 15 jovesmontcadencs que hi han participat, 13 han trobat feina (7 joves amb contractes de 6 o més mesos i 6 joves amb contractes temporals inferiors a 6 mesos) i 2 joves han tornat al sistema educatiu. El programa Integral està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Programes Integrals de la Garantia Juvenil.

Darrera actualització: 07.03.2018 | 17:50