Continua la remodelació de la plaça Lluís Companys

Dimecres, 1 d'agost de 2018 a les 00:00

La remodelació de la plaça Lluís Companys continuarà aquest mes d'agost amb la segona fase de l'actuació.

A partir del dijous 9 d'agost es realitzaran les obres per crear una àrea de joc de pilota, al costat del CAP Montcada i Reixac, on es situaran dues cistelles de bàsquet (es trasllada l'existent a la pista rodona), una porteria de futbol i una zona destinada a jugar al tennis taula. Per guanyar aquest espai s'ha de traslladar l'estació de vigilància de de contaminació atmosfèrica, que s'ubicarà a la part posterior de la marquesina d'autobús, i també s'ha de treure la rampa i el mur de ciment existents. L'objectiu és crear en aquest punt un mur de vegetació, format per enfiladisses, que servirà de separació de la plaça amb les vies de tren. L'actuació finalitzarà en tres mesos.

En una primera fase, realitzada el 2017, es van reubicar els dos gronxadors, que es van situar amb la resta d'elements del parc infantil, es va retirar l'antiga antena de l'estació meteorològica i es van traslladar els aparells de gimnàstica per a adults, que es van situar al passeig de ribera, conegut com a 'la ruta del colesterol'.

La remodelació de la plaça l'està duent a terme el consistori, amb el suport de la Diputació de Barcelona, a instàncies de la proposta del Consell de la Infància, un òrgan de participació ciutadana està format per nens i nenes de cinquè de primària de totes les escoles públiques i concertades del municipi, impulsat per la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut.

Darrera actualització: 01.08.2018 | 09:21