Publicades les bases per a participar a la Mostra de Pintures de la Festa Major 2007

Dijous, 15 de març de 2007 a les 00:00

L'Ajuntament de Montcada i Reixac ha publicat les bases de participació a la Mostra de Pintura de la Festa Major d'enguany. Des de demà divendres 16 de març i fins el 5 d'abril, els artistes interessats podran adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) a segellar i datar la tel·la o el suport sobre el qual es realitzi l'obra.

Les pintures presentades a concurs han de reflectir un paisatge de Montcada i Reixac, tant urbà com a rural. Les creacions s'hauran de presentar a la regidoria de Cultura, situada a la Casa de la Vila (C/Major, 32), els dies 2, 3 i 4 de maig en horari de 9 a 21 hores. Podran participar a la Mostra totes aquelles persones que ho desitgin i que siguin majors de 18 anys.

El jurat, presidit per l'alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga, seleccionarà tres obres que el Consistori comprarà als autors segons el preu que hagi estipulat prèviament l'artista. Totes les obres presentades al concurs s'exposaran a l'Auditori coincidint amb els dies de la Festa Major. El veredicte i l'acte de lliurament de premis es celebrarà el 17 de maig a l'Auditori Municipal.

Darrera actualització: 31.05.2018 | 13:51