Manu Guix & Band

Diumenge, 10 de febrer de 2019 a les 19.00 h

NOVETAT! CANVI DE DATA!! Us informem que per motius de calendari d’última hora el concert al Teatre Municipal de Montcada i Reixac previst pel divendres 8 de febrer de 2019 a les 21 hores d’en Manu Guix & Band es trasllada al diumenge 10 de febrer de 2019 a les 19 h.

Les entrades comprades pel dia 8 de febrer valdran pel dia 10 de febrer. Es conservarà la mateixa fila i butaca sense haver de fer cap canvi ni cap tràmit. Si per contra, es vol la devolució de l’import de les entrades, si us plau, enviar un correu a cultura@montcada.org indicant el nom i cognoms i es farà la devolució immediata.

Per a qualsevol dubte també podeu trucar a la Regidoria de Cultura i Patrimoni al telèfon 935 651 122 i demanar per l’Hèctor Fernández Rabassa.

Tot i ser un canvi de data aliè al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, us demanem disculpes per aquest canvi de data i per les molèsties causades. 

 

Durada: 90 minuts

Sinopsi: Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta “Després de tot”. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Es tracta d'una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay i Beyoncé entre d'altres).
“El got mig ple” és la carta de presentació d'un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents. És una cançó alegre, optimista, que ens recorda que no hi ha problema que no tingui una solució.

Una cançó que transporta a la sonoritat soul dels discos dels 70, d'una gran riquesa harmònica i una melodia que aconsegueix desenvolupar-se amb tota naturalitat durant poc més de tres minuts de felicitat.

Manu Guix amb el seu teclat, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual, per primera vegada hi suma un quartet de vent que aporta una potència que promet un directe realment espectacular.


Comprar entrades


Seguiu #ManuGuixTMMontcada al twitter i l’instagram

Tal i com indica el decret 112/2010 que regula les Activitats recreatives i espectacles musicals de la Generalitat de Catalunya: “Els menors de 16 anys, han d’anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal”

Fitxa artística:
Manu Guix: veu i piano
Jordi Roquer: guitarra
Jordi Franco: baix
Toni Pagès: bateria
Oriol Cusó: saxo
Jaume Peña: trompeta

Quin cost té:

Preus: 15 € anticipada - 18 € dia espectacle

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935641122
Correu electrònic: cultura@montcada.org
Lloc web: www.mirteatres.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 03.01.2019 | 09:54