L'auca del senyor Esteve

Diumenge, 23 de desembre de 2018 a les 18.00 h

Aula de Teatre de Montcada i Reixac

Sinopsi: El muntatge conjunt, amb participants dels diversos col·lectius locals, que clou la Mostra és, aquest any, una adaptació d’un clàssic del teatre català. 
Qui més qui menys, coneix al Sr. Esteve, personatge que ha traspassat la literatura per esdevenir un símbol i una referència d’una manera de ser i de fer de la nostra societat. Perquè la família que va crear i sostenir la merceria “La Puntual” ja és una part de l’inconscient col•lectiu dels catalans, en especial dels nascuts a Barcelona. 
Una “Puntual” que serveix d’escenari perfecte per aplegar no només la família propietària, sinó tot un reguitzell de personatges que giren al seu entorn i que reflecteixen tots els valors – i les misèries- de la burgesia del segle XIX i que entronca amb el modernisme. 
Tot servit amb la característica ironia de l’autor que transita des de la sàtira a la ridiculització i que, amb traços de comèdia costumista i d’embolics, desemboca en un final tragicòmic d’indubtable contundència. 
Un treball acurat sobre un text ric i vivaç que suposa un nou estímul a la creació local i que enforteix la col·laboració de tot el col•lectiu teatral de la ciutat.

Estrena


Comprar entrades


Fitxa artística:
Intèrprets: Alba Rubio, Begoña Minguez, Charo Barquiel, Consuelo González, David Velasco, Elisa Riera, Francesc López, Gerard Vives, Jaume López, Joel Delgado, Jordi Escrigas, Josep López, Lluïsa Andreo, Lola Belmonte, Lourdes Balart, Manuel Ortega, Mari de la Torre, Mariona Grau, Marta Bueno, Marta Lluís, Núria Vilalta, Paqui Muñoz, Pilar Marcos, Raquel Torres, Rosa Puig, Rosa Teixidó, Víctor Bea i Xeui Jiménez

Espai escènic: Manolo Bernal i Papautòpic
Vestuari: Entretots, S.C.C.L.
Disseny d’il·luminació: So JC 

Música i efectes sonors : Quique Nicolàs

Coreografia i moviment: Mª Carmen Martín

Vestuari i complements: Pilar Abián i Cristina Buendía

Perruqueria i maquillatge: Lola Casajuana i Cristina Buendía

Muntatge: Albert Vilagut, Coletas, Manolo Bernal i Dani Góngora

Disseny cartell: Enric Pulido i João Desidério

Regidoria: Coletas, Albert Vilagut i Pilar Abián

Ajudants de direcció: Maria Sanchez, Ramon Bueno i Pilar Abián

Dramatúrgia i direcció: Climent Sensada

Agraïm la col·laboració de Tea345, Els Titelles, Teatroia’t, Grup de teatre La Salle Montcada, Sayuc, Teatrac, Dèria Teatre, La Finestra Estràbica i alumnes i ex-alumnes de l’Aula de Teatre.

Espectacle inclòs en la 12a Mostra dels grups de teatre de Montcada i Reixac

Quin cost té:

7 €

Teatre Municipal

Carrer Tarragona, 32 - 08110 Montcada i Reixac - Barcelona
Telèfon: 935641122
Correu electrònic: cultura@montcada.org
Lloc web: www.mirteatres.cat
Horari:  
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 18.09.2018 | 11:59